Bijeenkomst club van 100 vrienden

Tijdens de Nationale Veteranen Kampioenschappen was er voor de tweede keer een Club van 100 BBQ. Naast prachtige kado’s ging het over duurzame samenwerking…

Namens de KNLTB is er een prachtige tegel aan de walk of Fame toegevoegd. Inmiddels zijn er twee tegels en hebben ze een prachtige plek gekregen op ons prachtige terras. Komt dat zien! De samenwerking met Rico is ook beklonken met een gouden racket. Dat beloofd veel goeds. Dankjewel voor dit mooie gebaar. “Goud is voor winnaars, misschien helpt het mij persoonlijk om ook eens te winnen” grapte Kees tijdens de partnerbijeenkomst. Je zult vaker Rico-ers op onze club tegenkomen, daag ze gewoon eens uit voor een potje tennis! Echt iets voor vrienden. Samen met de twee voorzitters Kees Konings en Corné Arnouts van T.V. Rico proosten we op een mooie duurzame samenwerking. Welkom!

Er zijn inmiddels 4 nieuwe club-van-100-partners gemeld en er broeit mogelijk een mooie samenwerking met een groot en ambitieus sportconcern. Wil je ook (meer) met ons samenwerken? Geef  Erik Nollen een seintje.