Rico-spelers bij ons

Corné Arnouts voorzitter van Rico: “Waanzinnig dat wij als vereniging bij jullie kunnen tennissen”. Na kort beraad met de bestuursleden CornéJohn, Jac en Jos hebben we als tennisverenigingen de handen in elkaar gesloten om Rico-ers toch lekker door te kunnen laten tennissen. Er is een administratieve handeling verricht samen met de KNLTB om gewoon gebruik te kunnen maken van hun eigen pasjes. Het levert voor beide clubs veel op. Rico kan hun leden de mogelijk bieden om toch door te kunnen tennissen. Een mooie vriendschap is geboren en er zal er waarschijnlijk een biertje meer gedronken worden. Da’s weer goed voor de clubkas van Tennisclub Etten, nietwaar?

Hoe zit het precies? Even op een bierviltje:

  • Alle Rico-leden kunnen tennissen op ons park tot 1 april 2018
  • Competitie vormen worden in overleg voortgezet
  • Er is een tweerichtings-evaluatie gepland in het begin van ’18