Trainen? Yes!

Maak kennis met tennistrainer André van der Bijl. Hij kan je tennistechniek bijspijkeren op alle niveau’s.

Let op: inschrijven kan t/m 10 maart a.s. Als je komt lessen bij André van Tennisclub Etten, sluit je overeenkomst met Tennis.wb. De factuur komt ook van Tennis.wb.

Aanmelden training

Vul alle gegevens in om je in te schrijven voor tennistraining. Have fun!
  • Trainingsmogelijkheden. Variaties qua tijdsduur en aantal personen op bovenstaande lessen zijn mogelijk. De volledige groep moet akkoord zijn.
  • Waar je het best op te bereiken bent.
  • Afzender
  • Beschrijf kort je tenniservaring
  • Wat is je actuele speelsterkte?
  • Geef aan wanneer je beschikbaar bent. Geef minimaal twee lesmomenten aan op meerdere dagen. LET OP: Als er voor een bepaalde dag weinig of geen belangstelling is komt mogelijk deze dag als ‘lesdag’ te vervallen. Kruis daarom meerdere opties aan. Wij proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden.
  • Kruis meerdere tijden aan.

Meer info? André van der Bijl, bel of app 06-41522305 of mail andrevanderbijl@gmail.com

Met verzenden van dit formulier verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Tennis.wb.

Kleine letters en voorwaarden

• Aanvang van de lessen/trainingen: 3 april 2018
  • Trainingen worden gegeven bij Tennisclub Etten. Deelnemers moeten lid zijn.
  • Inlevering en ondertekening van het inschrijfformulier verplicht tot het betalen van het verschuldigde lesgeld.
  • Door in te schrijven accepteert u onze les- en betalingsvoorwaarden. Zie hiervoor onze website: www.tenniswb.nl
  • Verzuimde lessen worden niet ingehaald en er is geen restitutie van lesgeld mogelijk.
  • Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je opgave maar je kunt aan de opgegeven voorkeur groep/tijd geen rechten ontlenen. Bij afwijkingen zal altijd worden overlegd.