Afhangen met niet-leden

De laatste tijd merken we, met het digitaal afhangen, dat er met regelmaat wordt gespeeld door niet-leden onder naam van leden. Dit is niet de bedoeling en drukt op de baancapaciteit.

Vanwege het digitaal afhangen is het natuurlijk gemakkelijk om even op naam van je teamgenoot af te hangen zodat een vriend, die geen lid is, ook even mee kan padellen of tennissen. Dit is vanwege logische redenen niet de bedoeling echter hebben we hier de afgelopen tijd niet actief tegen opgetreden. Omdat het voor ons gevoel nu steeds meer en meer wordt, en ons ledental stijgt (dus meer druk op de baancapaciteit), willen we het onderstaande helder hebben voor iedereen:

Introducébeleid:

• Introducees zijn alleen toegestaan in de daluren (ma-vr tot 18.00u, za-zo na 12.00u)
  • Indien je als lid iemand mee wilt nemen moet dat van tevoren aangemeld worden via info@tennisclubetten.nl of een app naar 0641522305 (minimaal 24u van te voren)
  • Dan wordt beoordeeld of dat is toegestaan en wordt de baan voor je gereserveerd.
  • Kosten zijn €7,50 p.p. Afrekenen aan de bar.

Spelen er toch niet-leden “illegaal” dan geldt het volgende:

• Indien we zien dat er niet-leden zonder aanmelding op de baan staan zal iedereen per direct de baan moeten verlaten (lid of geen lid).
  • Het lid (of leden) dat deze niet-leden heeft meegenomen zonder aanmelding krijgt een officiële waarschuwing.
  • Bij het herhaaldelijk zien van deze vorm van misbruik zal de betreffende persoon voor een periode “van X weken” geblokkeerd worden voor online afhangen.

We hopen dat iedereen zich hierin kan vinden en aan kan houden (vooral als je hierop aangesproken wordt). Het zou zonde zijn als bijvoorbeeld het online afhangen hier de dupe van wordt.

We staan als club altijd open voor het verwelkomen van nieuwe mensen en zijn blij dat ze onze mooie vereniging weten te vinden. Maar doe het netjes voor iedereen!

Je kunt mensen altijd stimuleren om lid te worden. Klik hier om lid te worden!