Balletje slaan?

“Balletje slaan?”

Iedereen die graag eens wil tennissen kan dat vanaf 8 juni doen bij een vereniging in de buurt.

Deelnemen kan alleen, of samen met je dochter, neef, buurman of collega. Iedereen is van harte welkom. Op de verenigingen staan leden klaar om met jou een balletje te slaan.

De campagne “Balletje slaan?” is een initiatief van Wijzijntennis.nl, opgericht door vrijwilligers om het Nederlands tennis te ondersteunen.

De missie van “Balletje slaan?”

1 Zoveel mogelijk mensen de baan op krijgen die: onvoldoende actief zijn, altijd al een balletje wilden slaan, tennis weer willen oppakken of hun eigen sport nog niet mogen beoefenen als gevolg van coronamaatregelen.
2 De charme van de tennisgemeenschap laten zien: gastvrij, laagdrempelig en sociaal verantwoordelijk.
3 De prachtige eigenschappen van tennis onder de aandacht brengen. Niet alleen is tennis supergezond en coronaproof: het is een sport voor de hele bevolking. Jong of oud, starter of gevorderd, een beetje roestig of topfit.

Binnen onze vereniging hebben we meerdere mogelijkheden om in contact te komen met tennis & padel:
Tenniskids Blauw (voor kids t/m 6 jaar)
Zomer Challenge (Lidmaatschap inclusief 5 lessen voor de maanden juni t/m september)
Kennismakingslessen (5 lessen om kennis te maken met de sport en andere beginners)

Ga naar www.wijzijntennis.nl en schrijf je in!
Of neem contact op met info@tennisclubetten.nl.