Banen vegen!

We merken dat er de laatste tijd wat vaker banen niet geveegd zijn na het spelen. Zeker in deze periode is dat belangrijk. Dus graag ALTIJD de baan vegen als je gespeeld hebt!

In deze periode waarbij we vaker te maken krijgen met nachtvorst en dus zachtere banen is het erg belangrijk om de banen netjes achter te laten. We zijn blij dat we nog mogen en kunnen tennissen dus laten we er met z’n allen voor zorgen dat de banen er netjes bij blijven liggen. Het kost namelijk veel tijd en onderhoud indien een baan kapot gelopen is.

Belangrijk:
Pasgeleden hebben we te maken gehad met nachtvorst. Er is bij dooi toch doorgespeeld op de banen waardoor er gaten en putten in zijn getrapt. Bij dooi (zachte banen) mag er NIET getennist worden. Zolang het vriest kan er WEL getennist worden. We proberen het zo goed mogelijk in de gaten te houden en via deze site en het afhangsysteem aan te geven op welke banen er wel en niet gespeeld kan worden. Het kan enige vertraging hebben dus hou het zelf ook goed in de gaten a.u.b.
Hou dus onze website in de gaten! Ook zullen we de netten naar beneden draaien zodra een baan onbespeelbaar is.