Bedank brief / Bon Bruba (voorwaarden)

Als het goed is hebben de meeste van jullie inmiddels de bedankbrief + waardebon Bruba ontvangen. lees hier verder

Middels deze brief willen we als club onze dank uitspreken naar onze leden. De leden die, ondanks de beperkingen van de coronamaatregelen, toch lid zijn gebleven en onze club gesteund. Maar zeker ook alle nieuwe leden die we van harte welkom heten.

Op de achterzijde van de brief zie je de activiteiten die we hopen te kunnen gaan doen in 2021. Zodra de maatregelen het enigszins toelaten gaan we hier mee aan de slag. Heb je ideeën? Spreek ons vooral aan of mail naar info@tennisclubetten.nl

En dan tot slot vind je onderaan de brief een waardebon bij Bruba sport voor 15€. Zoals het er nu naar uitziet mogen de winkels vanaf 28 april (en nu kan je reserveren) open zonder afspraak dus loop vooral bij Bruba binnen (zowel Etten-Leur als Sint-Willebrord) en zorg dat je klaar bent voor het nieuwe tennisseizoen! Aan het gebruik van de bon zitten enkele voorwaarden:

• De bon is op naam. Je kan dus alleen je eigen bon gebruiken en niet die van je gezins- of teamleden;
  • Alleen geldig tegen inlevering van de strook en met vertoon van je KNLTB pasje;
  • De bon is geldig tot 1 september 2021;
  • Je kan hem niet inleveren voor cash. Ook krijg je geen cash terug als je minder uitgeeft dan de 15€;

Veel plezier met de bon en hopelijk tot snel op het park!

*Op 1 april 2021 is de ledenlijst uitgedraaid. Dus we hebben de brief gestuurd naar de leden die op dat moment op de lijst stonden.