Bedrijven toernooi was weer top!

Iedereen bedankt! Teambuilding. Teamfoto’s. Exposure. Naamsbekendheid. Netwerken. Gezelligheid. Hapje. Drankje. Tennis: not just another day at the office.

Wanneer?
Het bedrijventoernooi zal plaatsvinden op dinsdagavond 25 en donderdagavond 27 september 2018. De eerste wedstrijden beginnen om 19:00 uur.

Waarom?
Het bedrijventoernooi is al jaren een begrip bij Tennisclub Etten. Dè manier om gezellig met collega’s sportief bezig te zijn in de buitenlucht, lekker na het werk. Goed voor teambuilding. Daarnaast krijg je volop de gelegenheid om aan de naamsbekendheid van je bedrijf te werken (hang een vlag op! Deel die flyers/pennen/petjes/chocolaatjes uit!), en natuurlijk te netwerken. Uiteraard ontvang je van ons een nette factuur voor het inschrijfgeld die kan worden ingeleverd bij je bedrijf.

Bedrijventoernooi-menu
Moet je haasten vanuit je werk om het te halen? Wij zorgen dat er, voor weinig, een voedzame maaltijd te verkrijgen is in ons buitenhuis, zodat je goed voorbereid je wedstrijd(en) kan spelen! Kun je ook gelijk de tactieken bespreken met je team.

Ik wil dat! Hoe dan?
Schrijf je in! Een team bestaat uit tenminste twee heren en twee dames, maar beter nog wat meer. Niet genoeg tennissers onder je collega’s? Niet erg! Je mag je team gerust aanvullen met vrienden/familie. Zoals je hieronder kunt zien zijn er ook mogelijkheden om te leren tennissen bij Tennisclub Etten of om gewoon te oefenen (Schrijf dan wel vóór 15 juli in als Vroege Vogels!). Ook kan de bedrijvencommissie invallers voor je regelen. Èn wat dit jaar nieuw is: MIX&MATCH; combineer je inschrijving met die van een ander bedrijf en zorg op die manier dat je een volledig team hebt. Je mag zelf je match uitkiezen, maar de bedrijvencommissie kan je hier ook mee helpen.

Vanwege de sportiviteit delen we de poules in op speelsterkte, het is daarom van belang dat de deelnemers binnen 1 team niet meer dan 2 punten onderling verschillen.

Wat kost het?
Inschrijfgeld: € 95,00

Wat is inbegrepen:

– 20 consumptiebonnen;
– schaal met bittergarnituur elke speelavond;
– Teamfoto (2e speeldag);
– Een goodie-bag voor iedere deelnemer (max 6 per team);
– Uitdelen van promotiemateriaal/goodies van je bedrijf.

Waarmee kan je je inschrijving upgraden:

• Banner of advertentie op de website van Tennisclub Etten; gedurende de hele maand september en oktober € 20
  • Banner of advertentie in de nieuwsbrief van Tennisclub Etten; in elke nieuwsbrief die verschijnt in september en oktober € 20
  • Een interview in de nieuwsbrief van Tennisclub Etten; in de nieuwsbrief van september € 20
  • Banner of advertentie op het scherm in ons buitenhuis; gedurende de hele maand september en oktober € 20

Trainingen voor jullie team
Lang niet, of zelfs nooit getennist? Niet erg, volg één of meerdere trainingen op ons mooie park
€ 50 per uur per groep (max. 8 personen). In overleg te plannen met onze trainer.

Gelegenheid voor een pitch over jullie bedrijf
Tijdens het bedrijventoernooi, € 20

Vroege vogel-korting
Als jullie je team vóór 15 juli 2018 inschrijven krijg je introductiebonnen van Tennisclub Etten cadeau, waarmee je met je team gedurende de zomermaanden juli en augustus gratis kan komen trainen op ons park! Je kan dan 4x 2 uur werken aan je tennis-skills. Reserveren is wel vereist, in verband met het afhangen van de banen.

Ambassadeurskorting
Hoe meer teams hoe beter. Daarom dagen we je uit om ambassadeur van ons bedrijventoernooi te worden. Verdien € 20 korting op je inschrijfgeld als jij een nieuw team aanbrengt voor ons toernooi! Enige voorwaarde: het bedrijf heeft nog niet eerder meegedaan aan ons bedrijventoernooi.

Ten slotte
Natuurlijk ben je nu overtuigd en ga je je direct inschrijven! Je vindt het inschrijfformulier hieronder. Check hier de sfeer en alle teamfoto’s van het bedrijventoernooi 2017.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar bedrijventoernooi@tcetten.nl en je hoort van ons!

Met sportieve groeten,
Iris en Jacqueline
Bedrijvencommissie Tennisclub Etten

*Update. De inschrijving is gesloten.