Besturen? Mooi!

Prachtige vrijwilligersbaan! “Je geeft ook iets terug aan de club, zo blijft het mooi in balans”. Iets voor jou?

Kees

Actief bestuurslid. Voorzitter. Makelt. Bouwt bruggen. Prater. Levensgenieter. Verbinder. Bevlogen. Vrolijke noot, idealist. Ondernemer.

Mark

Actief bestuurslid. Penningmeester. Denkt in mogelijkheden. Punctueel. Assertief. Altijd aan te spreken voor nieuwe ideeën die de club verder helpen.

Bas

Actief bestuurslid. De jongste van het stel. De man achter de mails (en de Hertog-Jan Weizener). Zoekt naar de juiste balans tussen sporten en gezelligheid. Ambitieus. Vindt aansluiting van nieuwe leden van groot belang! Altijd aan te spreken. Speelt tennis en padel. Net papa.

Eric

Actief bestuurslid, secretaris. Houdt overzicht. Kan goed samenwerken. Motto; we moeten het de leden zo aangenaam mogelijk maken. Staat open voor nieuwe ideeën. Wil graag meewerken om de club bruisend en vernieuwend te laten zijn.