Besturen? Mooi!

Prachtige vrijwilligersbaan! “Je geeft ook iets terug aan de club, zo blijft het mooi in balans”. Iets voor jou?

Kees

Actief bestuurslid. Voorzitter. Makelt. Bouwt bruggen. Prater. Levensgenieter. Verbinder. Bevlogen. Vrolijke noot, idealist. Ondernemer.

Jos

Actief bestuurslid. Penningmeester. Recht door zee. Rotterdammer van huis uit. Recht is het nieuwe krom. Hart van goud. Houdt van het leven. Manis van alles.

Erik

Actief bestuurslid. Vooruitziener, energie voor 10. Gaat voor goud. Sponsorkoning. Commercieel verliefd. Specialiteit: home made hamburgers.

Jacqueline

Actief bestuurslid. Administrateeg. Notulist. Bruisende kracht. Houdt van een feestje of twee. Notaris. Middenin het leven. Duizendpoot organisatrice bedrijventoernooi nieuwe stijl.

Doriet

Actief bestuurslid. Kids first. Etten-Leurenaar pur sang. Wervelwind. Punctueel. Kent iedereen. Bouwt dossiers. Structuurtijger. Betrekt de hele familie bij de club. Verenigingsgenieter. Arbeidsdeskundige, P&O-er, administrateus.

Dennis

Actief bestuurslid. Goedlachs. Beleeft intens. Schetst verbazing. Belicht positief. Ondernemer. Ontwerpt en tekent dromen. Communicatie-dinges.