Elke maandagavond bitterballentennis

De naam zegt het al… op maandagavond eerst een paar potjes tennissen en daarna met z’n allen naar het terras voor een hapje en een drankje. Klik hier voor meer info.

Tennis jij eigenlijk altijd met hetzelfde groepje, ken je nog niet zo veel mensen op de club of houd je gewoon van gezelligheid? Dan is bitterballentennis wat voor jou!

Iedere maandagavond komen we bijeen om drie rondes te tennissen en pas dan komen de (gratis) hapjes op tafel, dus die calorieën heb je er van tevoren al afgetraind. Ideaal toch? En het is nog gezellig ook.

We hebben beschikking over vier banen, waarbij iedereen op sterkte (groep 6/7 of groep 8/9) wordt ingedeeld door de organisatie. Hierdoor kun je steeds met andere tegenstanders op je eigen niveau spelen en zijn gelijkwaardige wedstrijden gegarandeerd.

Het is na iedere ronde mogelijk om in of uit te stromen, maar we hopen natuurlijk dat je blijft tennissen of op het terras  blijft kletsen tot de bitterballen (of vegetarische snacks) warm zijn.

Verzamelen: 19.15
Eerste ronde: 19.30
Pauze: 20.05
Tweede ronde: 20.15
Pauze: 20.50
Derde ronde: 21.00
Bitterballen: 21.45

Het is altijd mogelijk om je ter plekke aan te melden in de kantine, maar we hebben ook een groepsWhatsApp. Stuur een mailtje naar thijs.tcetten@gmail.com om je hiervoor op te geven. Ook met andere vragen over deze activiteit kun je hier terecht.