Brede School Kidstennis!

Brede School Etten-Leur bied kinderen de mogelijkheid om activiteiten en sporten te proberen. Ook is daar de mogelijkheid om kinderen een keer te laten tennissen. Is dit iets voor jou?

Op 22 maart en 5, 12 en 19 april worden er 4 proeflesjes aangeboden voor maar €4. Van 16.00 tot 17.00 uur wordt er een uur lang spelletjes gedaan en getennist om te kijken of de kinderen het leuk vinden. Wie weet is dit wel de sport voor uw zoon of dochter en kunnen ze het seizoen vervolgen met meer tennislesjes, activiteiten en het spelen van wedstrijdjes.

Deze activiteit is voor alle kinderen tussen de 6 en 10 jaar. Weet je iemand die dit een keer wilt proberen? Geef hem of haar dan op…klik hier

Voor meer vragen over de tennisvereniging of tennislessen neem contact op met André van der Bijl (andrevanderbijl@gmail.com)