Club Collect

Sinds begin dit jaar zijn wij op een nieuwe ledenadministratiesysteem overgegaan namelijk Club Collect. Klik hier voor meer info!

Beste leden,

Wij ontvangen verscheidene vragen over de betaling van het lidmaatschap via Club Collect. Sinds begin dit jaar zijn wij op een nieuwe ledenadministratiesysteem overgegaan namelijk Club Collect. Dit systeem wordt ondersteund door de KNLTB en levert ons diverse voordelen in het onderhoud van de ledenadministratie. Ook voor u als lid wordt het gemakkelijker om zelf wijzigingen door te geven in verband met adres, e-mail of gewenst abonnement.
Club Collect voert voor ons de betalingen uit. Heeft u nog geen machtiging afgegeven dan ontvangt u mails van Club Collect met het verzoek om een ideal betaling te doen aan deze partij. Dit is volkomen legitiem. Club Collect weet precies van wie de betaling komt en werkt dit automatisch bij in de ledenadministratie. Vervolgens krijgt Tennisclub Etten het geld op haar rekening gestort.

Ik vertrouw erop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.
Mochten er nog vragen zijn dan kunt u mij het gemakkelijkst bereiken via de mail op facturatie@tennisclubetten.nl.

Met vriendelijke groet,
Mark Broks