Padel, Tennis & Jeugd Clubkampioenschappen inschrijven!

Inschrijving geopend!

Tennisclub Etten Clubkampioenschappen van maandag 6 juli t/m zondag 12 juli (voorweekend 4 en 5 juli).

Beste leden van Tennisclub Etten,

We mogen weer wedstrijden tennissen binnen de club vanaf 1 juli!
Daarom organiseren de toernooicommissie en de 45+ commissie alsnog gezamenlijk de clubkampioenschappen 2020 van 6 t/m 12 juli (met voorweekend 4 en 5 juli).

We bieden jullie een brede keuze aan categorieën aan, zowel in niveau’s als leeftijden.
Ook bieden wij weer het onderdeel padel aan.

Hou er rekening mee dat wij bij te weinig inschrijvingen per categorie, categorieën gaan samenvoegen.
Op die manier hopen wij iedereen zoveel mogelijk wedstrijden te laten spelen tegen mensen van hun eigen niveau.

Vanzelfsprekend nemen wij voldoende veiligheidsmaatregelen i.v.m. het corona virus en zullen wij hier tijdens het toernooi ook op toezien. De 1,5 meter maatregel wordt te allen tijden nageleefd. Voor de uitgebreide richtlijnen die wij naleven, zie: https://corona.knltb.nl/

Wij hebben er zin in en we zien jullie massale inschrijvingen graag tegemoet

Nieuw dit jaar is 8/9 categorie bij de clubkampioenschappen. Voor de beginnende tennisser en de nieuwe leden is deze categorie ideaal om je eerste wedstrijden te spelen.

Ook de jeugd staat weer op het programma. Voor zowel Oranje, Groen & Geel kun je dubbelen en singelen.

Inschrijving sluit op woensdag 1 juli 2020!!!

Inschrijven

Schrijf je dus nu in voor de Clubkampioenschappen want je kan met zowel de Padel als de Tennis Clubkampioenschappen meedoen!

Klik hier om in te schrijven!