Competitie 2020!

De competitie is weer begonnen. Van dinsdag tot en met zondag spelen er 59 tennisteams en 3 padelteams competitie.

We zijn blij dat de competitie door kan gaan maar dit zal wel op aangepaste wijze zijn. Let tijdens de competitie op de onderstaande zaken, en let vooral op jezelf en andere.

Standaard hygiënemaatregelen
Je komt niet spelen als je ziek bent of iemand in jouw omgeving ziek is. Ten allen tijde wordt de 1,5m maatregel nageleefd en we vragen iedereen om goed zijn handen te wassen. Klik hier voor de basisregels die voor iedereen gelden.

Vaste tafels
Per team + tegenstander komen er vaste tafels. De tafelindeling wordt door de bar gemaakt, op de tafel komt een papier te liggen met de naam van de aanvoerder. We proberen zoveel mogelijk buiten te zitten, er is zeer beperkt plek binnen. We vragen iedereen dan ook om gebruik te maken van de gereserveerde tafel. En vanzelfsprekend vragen we om geen plaats te nemen aan een gereserveerde tafel, ook als deze even leeg is (team staat mogelijk op de baan).

Warme kleding
We hebben overkappingen, parasols en terrasverwarming echter zal het op momenten koud zijn. Ons advies is dan ook om warm te kleden. We hebben binnen simpelweg geen ruimte voor iedereen.

Regen
We hebben beperkte overdekte plek. Als het echt hard (en lang) regent kan de competitieleider en/of het bestuur besluiten om iedereen naar huis te sturen.

Bezoekers
Bezoekers zijn welkom maar probeer het wel te beperken. We hebben namelijk een beperkt aantal zitplaatsen en deze zijn uiteraard voor de spelende teams. Alle spelers zijn geregisteerd (via het wedstrijdformulier), iedereen die daar niet op staat, en gebruik maakt van de horeca, moet zich registeren.

Kleedkamers
We verzoeken iedereen zoveel mogelijk thuis te douchen. Indien er toch op de club gedoucht wenst te worden: er kunnen maximaal 3 personen tegelijkertijd in de kleedkamers.

Avondcompetities
De KNLTB heeft besloten alle avondcompetities op tijd te laten plaatsvinden. Lees hier meer over de regels spelen op tijd. Middels een gashoorn zal het startsein worden gegeven. Vervolgens is bij het volgende signaal het inspelen afgelopen en begint de wedstrijd. BIj het laatste signaal is de wedstrijd direct geëindigd. We willen alle teams verzoeken om 5 minuten voor aanvang wedstrijd klaar te staan bij de baan zodat het allemaal vlot verloopt.

Ondanks de aangepaste regels hopen we dat iedereen veel plezier heeft met de competitie.