Competitie-training 🎾

De voorjaarscompetitie start op zaterdag 6 april. Ook dit voorjaar is er de mogelijkheid om je met je team optimaal voor te bereiden op de competitie en tijdens de competitie in vorm te blijven.
Schrijf je dan nu in met je team!

Tijdens de competitietrainingen leer je met je team tactische situaties, opstellingen, posities en alles wat komt kijken bij het spelen van de wedstrijden. Heb je persoonlijke verbeterpunten, geen probleem. We helpen je graag zodat je met vertrouwen de wedstrijd in gaat.

Deze trainingen zijn voor iedereen die competitie spelen. Wil je graag in de ochtend met je team trainen is dat ook mogelijk.

Inschrijven voor 28 februari!

Heb je eventueel andere wensen mbt. competitietraining of andere vormen van training laat het me weten via andrevanderbijl@gmail.com

Aanmelden competitietraining

Vul alle gegevens in om je in te schrijven voor tennistraining. Have fun!
  • Trainingsmogelijkheden. Variaties qua tijdsduur en aantal personen op bovenstaande lessen zijn mogelijk. De volledige groep moet akkoord zijn.
  • Waar je het best op te bereiken bent.
  • Afzender
  • Beschrijf kort je tenniservaring
  • Wat is je actuele speelsterkte?
  • Geef aan wanneer je beschikbaar bent. Geef minimaal twee lesmomenten aan op meerdere dagen. LET OP: Als er voor een bepaalde dag weinig of geen belangstelling is komt mogelijk deze dag als ‘lesdag’ te vervallen. Kruis daarom meerdere opties aan. Wij proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden.
  • Kruis meerdere tijden aan.