Coronatoegangsbewijs

Vanaf zaterdag 25 september is een coronatoegangsbewijs verplicht in de kantine…Klik hier voor meer info!

Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meter maatregel maar er gelden nog wel enkele voorwaarden. Zo is voor de horeca een coronatoegangsbewijs nodig. Ook voor sportlocaties zijn er dus voorwaarden:

• Voor gasten die binnen in het clubhuis of de sportkantine zitten en een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zittend is wel een coronatoegangsbewijs nodig.
  • Bij het afhalen van drankjes/hapjes in het clubhuis of aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangsbewijs niet nodig.
  • Competitie: Tijdens de speelavonden en dagen van de competitie zijn de captains van de thuisploeg verantwoordelijk voor het scannen van de teams als ze binnen gaan zitten. Download dus ook de Scanner voor CoronaCheck!
    Overig: Op andere avonden en dagen is de bar verantwoordelijk voor het controleren van de gasten die binnen zitten.

Coronatoegangsbewijs
Met de CoronaCheck Scanner controleren we op de coronatoegangsbewijzen. Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd (vanaf die leeftijd mag gevraagd worden naar het ID)
Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.
Vergeet dus niet om de Coronocheck app te downloaden en je bewijs te uploaden!