Dames Tennisclub Etten brons op EK!

Gefeliciteerd dames met deze topprestatie.

Tessy Panis, Jopie van Twist, Seraphine Kuiper en Marjo Gruisen hebben deze week namens TC Etten de derde plaats behaald bij de Europese clubkampioenschappen tennis voor 65-plussers.

Tessy: “Wij hebben op het Europees Kampioenschap Clubteams afgelopen week een bronzen medaille gehaald in de 65+. Wij, als team, hebben een superleuke, sportieve week achter de rug in La Manga-Spanje. We hebben met veel sportieve seniorentennisissers uit 8 verschillende landen kennisgemaakt en een leuke tijd met hen doorgebracht.”

Ook in de media is het goed opgepikt, de PR-machine draait op volle toeren! Check een mooi bericht op BN de Stem (bron) en in de Bode.

7-11-2019
Dames TC Etten naar Europese Kampioenschappen Tennis
Etten-Leur, Vier dames van Tennisvereniging Etten zijn door de KNLTB uitgenodigd om deel te nemen aan de Europese Clubkampioenschappen voor senioren in La Manga, Spanje.

Op 30 november vertrekken de 4 dames naar Spanje om van 1 t/m 7 december uit te komen voor Nederland in hun leeftijdscategorie (65+). Gezien de staat van verdienste, voor de club uitkomend in de hoofdklasse en op nationaal niveau ook niet onverdienstelijk, mag deze uitnodiging er wezen. Elke wedstrijd die zij daar spelen bestaat uit 2 enkelspelen en een dubbelspel.

Even was er nog twijfel over deelname, daar 2 van de 4 speelsters nog herstellende waren van vervelende blessures, maar alle leed is nagenoeg geleden en zij zijn allen volop in training om begin december goed voor de dag te komen.

Foto: Het damesteam van TC Etten: V.l.n.r. Marjo Gruisen, Seraphine Kuiper, Tessy Panis en Jopie van Twist.