Digitaal afhangbord

Afhangen Padel aangepast naar 2p 30min! Lees hier meer…

Update 21/05: De laatste tijd hebben helaas een aantal mensen misbruik gemaakt bij het afhangen van een dubbel door 2x een singel af te hangen waardoor ze 1,5u konden spelen. Om deze reden hebben we het afhangen bij padel aangepast bij 2 personen naar 30min.

De KNLTB heeft een update doorgevoerd voor het digitale afhangsysteem. Voorheen kon worden ingesteld dat je pas 1, 2, x dagen van te voren digitaal een baan kon reserveren. Dit betekende dat om 00:00u je kon reserveren voor de komende dagen. De KNLTB merkte op dat hierdoor om 00:00 de banen al werden gereserveerd. Om dit tegen te gaan hebben ze het systeem aangepast van dagen naar uren.

Momenteel hebben wij ons systeem ingesteld op 40uur. Dit betekent dat je 40 uur van te voren een baan kan reserveren. Mocht nou blijken dat dit korter of langer moet passen we dit aan. We houden het in de gaten.

De overige regels blijven voorlopig hetzelfde, dus:
– Maximaal 3 keer per week online afhangen (onbeperkt op de club met je pasje);
– Single partij (2 personen) = 45 min, dubbel partij (4 personen) = 60 min;

Opmerkingen of vragen over het online afhangen dan horen we het graag via info@tennisclubetten.nl