Dubbelen

Dubbelen is nog steeds niet toegestaan!
We horen zo nu en dan signalen dat er door leden toch gedubbeld wordt. Het moge duidelijk zijn dat dit nog steeds niet is toegestaan. De Corona maatregelen zijn zo dat de maximale groepsgrootte buiten 2 personen is. Hierdoor is dubbelen voor zowel tennis als padel niet mogelijk.

We vertrouwen erop dat het hier om een enkele keer gaat want het overwegende beeld is dat iedereen zich netjes aan de maatregelen houdt op onze club. Laten we dat vooral zo blijven doen!

Als bestuur voelen we er weinig voor om als een politieagent iedere dag de banen te controleren en mensen aan te spreken. Maar mochten we meer signalen ontvangen of het zelf zien dan zal er natuurlijk een goed gesprek met de betreffende leden worden gevoerd.

Laten we dus met zijn allen nog even volhouden en hopelijk kunnen we heel snel weer dubbelen en van een lekker drankje genieten op ons terras.

Blijf gezond allemaal!

P.S: de regel voor maximale groepsgrootte van 2 personen geldt niet voor jeugd t/m 17 jaar. Deze mogen dus wel dubbelen.

Groet,