Dubbelen toegestaan

Er mag weer door iedereen gedubbeld worden…

Dubbelen toegestaan

– Het is weer mogelijk om met 4p per baan af te hangen;
– Het enkelen blijft op 45 min;
– Dubbelen = met 4 personen afhangen = 60 min. (Dus niet: 2x 45 min afhangen);
– Vanzelfsprekend gelden alle overige regels nog steeds. Dus ben je ziek blijf je thuis, afstand houden, handen wassen etc etc

De banen
Er is hard gewerkt door de baanploeg en daardoor konden we gelukkig snel na de vriesperiode weer de baan op. Vandaag is de baanploeg begonnen aan de laatste 4 banen (baan 1 t/m4). De vrijwilligers van de baanploeg mogen trots zijn want ze hebben veel leden blij gemaakt! Bedankt!

Zomertrainingen
Het inschrijven voor de zomertraining is begonnen! Klik hier voor de link naar de website

Slotnoot
We horen af en toe signalen dat er leden zijn die toch dubbelen (zowel tennis als padel). We betreuren dit en vinden het respectloos naar de rest van de leden. Heel veel leden staan te popelen om weer te dubbelen maar weten zich gewoon netjes aan de regels te houden. Deze opmerking is dan ook gericht aan een (gelukkig) heel klein deel van onze leden: hou je aub nog aan de regels. Ben je 27 jaar of ouder dan is dubbelen niet toegestaan! De persoonlijke boete (95€) is natuurlijk voor jezelf maar als club achten wij ons niet verantwoordelijk voor de boete die wij kunnen ontvangen (4000€). Vanzelfsprekend zullen we ons dan richten op de veroorzaker van de boete.