Een vat vol ideeën

Je stelt één vraag en dan volgt er een stortvloed aan enthousiasme, ideeën en inspiratie. Het antwoord komt van Cor Leijs tijdens het bedrijventoernooi 2018 waar hij met zijn team van ‘Leijs Isolatie BV’ aan meedoet.

Met dit team spelen ze al jaren in de zondagmiddagmix bij Topshot. Tijdens het  Coremans Open is hij lekker gemaakt voor het bedrijventoernooi.

Een gezellig en leuk toernooi om aan mee te doen. Je leert veel andere mensen kennen en het niveau van tennis varieert ook van beginners tot niveau 4-5.

Dat brengt hem ook meteen weer op andere ideeën om een bedrijvencompetitie samen te stellen. Wie weet met de combinatie van Rico en TennisClub Etten samen. Sowieso is het mooi om deze samenwerking vast te houden. Het is wel uniek dat we hier met onze vereniging samengaan met Tennisclub Etten. We gaan dan ook echt wel kijken hoe we deze band vast kunnen houden als we straks onze eigen banen weer hebben.

Want behalve eigenaar van een isolatiebedrijf is Cor Leijs ook voorzitter van Rico en druk bezig om Rico weer op een vaste locatie te krijgen.

Eindelijk groen licht

‘We hebben op groen licht voor bouw van een nieuw tennispark TV Rico door een unaniem besluit van de gemeenteraad’, volgens Leijs. De bouwplannen liggen klaar en we zijn al druk bezig met  plannen voor activiteiten voor het voorjaar. Het kan maar vast klaar liggen, zegt Leijs, die graag spijkers met koppen slaat en niets aan toeval over laat. Dat blijkt ook wel want zodra zijn team van de baan komt gaat hij meteen kijken naar de eindstand van het toernooi; “Hoe staan we ervoor mannen, we gaan wel winnen toch!”

“Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen”

Deze lijfspreuk loopt door alles wat hij doet: bij zijn bedrijf Leijs Isolatie dat zorgt voor isolatie van leidingen en kanalen, bij zijn voorzitterschap bij Rico maar ook als mens. want hoe meer mensen je kent en hoe meer kennis je deelt des te meer krijg je er ook voor terug.

signature_471397561