Etten-Leur open

Dubbelen voor Etten-Leurenaren op hét dagtoernooi van de regio, doe je mee?

Na een héle succesvolle eerste editie van dit dagtoernooi vorig jaar, gaan we op 14 juli weer voor het gezelligste tennisevenement van de regio: Etten-Leur Open! Etten-Leurse magie mogen we het gerust noemen. Tennisclub Etten en TC De Vijfhuizen organiseren dit toernooi gezamenlijk. Wedstrijden worden gespeeld op de beide parken. De feestavond is dit jaar op ons park.

Inschrijven via www.toernooi.nl.
Ben je geen KNLTB-lid? Geen punt stuur dan even een mail om je in te schrijven.

Even terugkijken…

Deze gezellige en sportieve dag vond plaats op beide parken en werd afgesloten met een heerlijke barbecue op tennispark de Vijfhuizen. Tennisplezier gegarandeerd voor herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel in de leeftijd categorieën 6 tot en met 12 jaar, 13 tot en met 15 jaar, 16+ en 60+. De wedstrijden werden gespeeld in poules met indeling op speelsterkte. Zo heb je verschillende tegenstanders. KNLTB lidmaatschap is overigens niet verplicht.

Vorig jaar was het unieke toernooi op zaterdag 15 juli 2017. Gelukkig hebben we de foto’s nog.