Gebr. Coremans open toernooi 45+

Na het helaas missen van de voorjaarscompetitie, is dit het evenement waar je bij wilt zijn. Ja, wij zijn weer steeds meer terug in het (nieuwe) normaal; lekker tennissen, terrassen en clubhuis open, samen genieten. Wij gaan er dan ook een extra leuk feestje van maken, want daar heeft toch iedereen weer zin in!

Gebr. Coremans 45+ toernooi 2021

Het toernooi vindt plaats van zaterdag 31 juli t/m zondag 8 augustus. De inschrijving sluit woensdag 23 juli om 23:59u. Natuurlijk hebben we weer elke dag een loterij met de mooie bekende geweldige prijzen en op vrijdag een extra leuke feestavond. Dus mis het niet!

Doe je mee? Mail, app of bel dan je tennismaatje en schrijf je zo snel mogelijk in. We hopen je weer te zien tijdens ons toernooi in week 31 bij Tennisclub Etten.

Voor vragen zijn wij bereikbaar op: 45plustoernooi@tennisclubetten.nl.

Groetjes van de 45plus toernooicommissie en de hoofdsponsors van het toernooi: Gebroeders Coremans en KoningsWonen, José, Jan, Slawa, Hanny en Melissa.