Gebr. Coremans open toernooi

Verzet gewoon je vakantie, ga de uitdaging aan. Het gezelligste dubbel toernooi uit de regio. Op gravel bij jouw Tennisclub Etten.

Wanneer? 28 juli t/m 5 augustus 2018.
Geef je op via Toernooi.nl

“Wij weten hoe belangrijk een goede ondergrond is, dat geldt niet alleen voor tennis. We hebben er zelfs ons werk van gemaakt. Graven zit in de familie.” Aldus Bram Coremans, één van de 4 van familiebedrijf Coremans. Over hun passie en grondhouding…

Begin bij de bodem

“Alles draait bij ons om de bodem, van dijkverzwaringen tot 24 km snelweg aanleggen en van grond recycling tot het graven van de TV-kabel voor de tennisclub Etten”. Dat doen we met liefde én imposante machines. Je zal ze wel tegenkomen tijdens het toernooi. Van klein tot groot. “Of ik mee doe? Nee, ik mag alleen komen kijken. Zou het met mijn jonge uiterlijk te maken hebben?” grapt Bram.

De gebroeders Coremans, wie kent ze niet?

Terug van weggeweest op Tennisclub Etten als partner met vernieuwd élan: “Bijna de hele familie Coremans houdt van tennis en we helpen graag een handje mee.” Dat is trouwens goed te merken en te zien. In het hele bedrijf gonst het en hangen affiches van het 45+ toernooi. “Een aantal van onze vrouwen plus drie van de vier Coremansen tennissen, alleen Tom voetbalt nog, maar dat is een kwestie van tijd.”