Herdenking Sten

Vrijdag 24 mei herdachten we Sten met veel velen. Verzameld voor het ‘centrecourt’ werden de lichten gedoofd. Om 22.30uur heerste er 1 minuut stilte op ons park. Gevolgd door een lang en hartverwarmend applaus. Een grote ster aan de hemel keek op ons neer. Sten, You never walk alone.

Ter nagedachtenis hebben we een speciale hoek ingericht rondom de darthoek. Een plek in ons midden. Voor ieder die iets wil nalaten.
In overleg met familie, vrienden en naasten denken we aan een passend teken ter herinnering.

Geschokt en verdrietig

Afgelopen zaterdag hebben we het tragische bericht ontvangen dat Sten Ideler plotseling is overleden.

Een lief, actief lid en goede vriend van Tennisclub Etten. Ter nagedachtenis hebben we een speciale hoek ingericht rondom de schouw. Een plek in ons midden. Voor ieder die iets wil nalaten.

Veel vrienden van Sten hebben zich zaterdag op de tennisclub verzameld. Lachen en tranen wisselden elkaar af. We kunnen het niet goed beseffen. Zo ineens. Zo oneerlijk. Zo ongelooflijk. Met verdriet in ons hart is er ‘geklonken’ met z’n allen: ‘Proost Sten!’

De vlag hangt halfstok en in ons buitenhuis heerst de stilte. Ook van bevriende verenigingen zoals T.V. Rico en VV Internos krijgen we steun. Als gebaar beginnen wedstrijden met een minuut stilte.

We wensen familie, vrienden en naasten alle sterkte met dit verlies.

Namens bestuur, Kees, Jos, Erik, Mark en Dennis.