Halloween avond!

Het was een zeer griezelige en spannende avond…

Afgelopen zaterdagavond was het behoorlijk donker bij Tennisclub Etten. Er kwamen rare geluiden uit het bos van verschillende dieren. Ook liep er een jager rond en een papegaai.

Ja dit was de allereerste Halloweenavond voor de tenniskids van Tennisclub Etten. De kinderen mochten vriendjes en vriendinnetjes meenemen en mochten verkleed komen. Dat zag er allemaal wel heftig uit.

Laura, die vanwege haar opleiding stage loopt bij Etten-Leur actief (Martijn Hentzen) en hiervoor enkele opdrachten bij Tennisclub Etten uitvoert, had de organisatie in handen en had alles goed voorbereid. Met behulp van wat oudere jeugdleden, vrijwilligers (Veerle, Sander, Nick, Maxime, Anouk, Doriet, Karin en Arjan bedankt!) en de spil bij Tennisclub Etten, André van der Bijl, liep alles op angstige rolletjes.

Met 30 kinderen die in het donker opdrachten moesten uitvoeren en binnen nog een aantal spelletjes, kunnen we zeggen dat het een geslaagd festijn is geweest.

Op naar de volgende activiteit; Met alle deelnemers van de najaarscompetitie samen bowlen en eten ter afsluiting van weer een leuk en sportief seizoen.