Padel Najaarscompetitie

Schrijf je nu in voor de najaarscompetitie Padel

Van 18 september t/m 30 oktober is de najaarscompetitie Padel!

Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen.
Kosten bedragen €85,- per team!

Inschrijven kan tot en met 31 mei!

Wil je de tenniscompetitie inschrijven? Klik dan hier!

Klik hier voor de data van de padelcompetitie!

Procedure voor overschrijding van maximaal aantal teams

Op bepaalde competitiedagen of competitieavonden is het mogelijk dat er meer teams inschrijven dan de baancapaciteit toelaat.

In dit geval zal de volgende procedure worden toegepast:

1.       Bij overschrijding van het aantal inschrijvingen zal ieder voorjaar en zomer opnieuw worden geloot.
Wanneer je in het voorjaar bent uitgeloot heb je voorrang bij de najaarscompetitie.
Wanneer je in de zomer bent uitgeloot heb je voorrang bij de winter competitie.

2.       Indien er moet worden geloot, zullen wij contact opnemen met de betreffende teamcaptains over de uitvoering van de loting.

Inschrijven Padel najaarscompetitie 2022

Vul dit inschrijfformulier in om deel te nemen aan de competitie. Je ontvangt een inschrijfbevestiging per mail. Have tennis fun!
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Telefoonnummer
  • Afzender
  • Wie zijn je teamleden? Vul naam, achternaam, bondsnummer en speelsterkte in.
  • Let op: je plaatsing is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal banen. Zeker op vrijdagavond; In dat geval zal er geloot worden. Vragen of opmerkingen? Contact Thom Roetert, competitie@tennisclubetten.nl. Alles goed ingevuld? Scroll na versturen even naar bedenen, soms is er iets niet goed ingevuld en dan word je aanvraag niet ingezonden. Je krijgt een kopie van inschrijving in je mail.