Inschrijven Wintertraining

De wintertraining is al gestart maar wil je toch nog deelnemen aan de lessen schrijf je dan in. Dan gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn.
Na aanmelding ontvang je van André van der Bijl bericht! Voor vragen kun je ook contact met hem opnemen.

Aanmelden wintertraining (senioren / junioren)

Vul alle gegevens in om je in te schrijven voor tennistraining. Have fun!
  • Trainingsmogelijkheden. Variaties qua tijdsduur en aantal personen op onderstaande lessen zijn mogelijk. De volledige groep moet akkoord zijn.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Waar je het best op te bereiken bent.
  • Afzender
  • Beschrijf kort je tenniservaring
  • Wat is je actuele speelsterkte?
  • Geef aan wanneer je beschikbaar bent. Geef minimaal twee lesmomenten aan op meerdere dagen. LET OP: Als er voor een bepaalde dag weinig of geen belangstelling is komt mogelijk deze dag als ‘lesdag’ te vervallen. Kruis daarom meerdere opties aan. Wij proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden.
  • Kruis meerdere tijden aan.
  • - Trainingen (senioren) worden gegeven bij Tennisclub Etten op tennispark "De Koekoek", Hogeweg 17 - Trainingen (jeugd) worden gegeven bij ZUITNL. - Lidmaatschap bij Tennisclub Etten is NIET verplicht. - Ondertekenen/verzenden inschrijfformulier verplicht tot het betalen van het lesgeld - Door in te schrijven accepteer je de les- en betalingsvoorwaarden: zie https://tenniswb.nl/lesreglement/ -Verzuimde lessen worden niet ingehaald en er is geen restitutie van lesgelden mogelijk -Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw opgave en voorkeuren maar u kunt hieraan geen rechten ontlenen. Bij afwijkingen zal altijd met u worden overlegd. Opmerkingen: