Inschrijven wintertraining

Zowel de jeugd als senioren kunnen weer inschrijven voor de wintertraining! Hier vind je het formulier:

Let op: inschrijven kan t/m 8 september a.s.

Aanmelden wintertraining (senioren / junioren)

Vul alle gegevens in om je in te schrijven voor tennistraining. Have fun!
  • Trainingsmogelijkheden. Variaties qua tijdsduur en aantal personen op bovenstaande lessen zijn mogelijk. De volledige groep moet akkoord zijn.
  • Waar je het best op te bereiken bent.
  • Afzender
  • Beschrijf kort je tenniservaring
  • Wat is je actuele speelsterkte?
  • Geef aan wanneer je beschikbaar bent. Geef minimaal twee lesmomenten aan op meerdere dagen. LET OP: Als er voor een bepaalde dag weinig of geen belangstelling is komt mogelijk deze dag als ‘lesdag’ te vervallen. Kruis daarom meerdere opties aan. Wij proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden.
  • Kruis meerdere tijden aan.
  • - Aanvang van de lessen/trainingen: 1 oktober 2018 - Trainingen (senioren) worden gegeven bij Tennisclub Etten op tennispark "De Koekoek", Hogeweg 17 - Trainingen (jeugd) worden gegeven bij Topshot Etten-Leur -Het 2e trainingsmoment (jeugd) wordt gegeven bij Tennisclub Etten op tennispark "De Koekoek" - Lidmaatschap bij Tennisclub Etten is NIET verplicht. - Ondertekenen/verzenden inschrijfformulier verplicht tot het betalen van het lesgeld - Door in te schrijven accepteer je de les- en betalingsvoorwaarden: zie https://www.tenniswb.nl/tennis-lessen/lesvoorwaarden -Verzuimde lessen worden niet ingehaald en er is geen restitutie van lesgelden mogelijk -Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw opgave en voorkeuren maar u kunt hieraan geen rechten ontlenen. Bij afwijkingen zal altijd met u worden overlegd. Opmerkingen:

Meer info? André van der Bijl, bel of app 06-41522305 of mail andrevanderbijl@gmail.com