Interne competitie online!

De interne competitie is gestart! Leuk dat jullie allemaal meedoen!

Iedereen is ingedeeld, jouw wedstrijden staan in het HOME scherm van de Scala app. De volgende dingen zijn belangrijk:

De app heeft zelf de wedstrijden gepland op dagen en tijden maar die kunnen jullie zelf afspreken onderling.

BANEN ZELF RESERVEREN
● Banen zijn NIET gereserveerd/afgehangen, dit moeten deelnemers zelf doen.

WEDSTRIJD FORMAT/RESULTATEN
● Bepaal onderling welk format je speelt bijv. 3 gewonnen sets, verkort spelen, tot 9 games, of op tijd (bij drukte op het park).
● Vul de score in met de ‘Score’ knop. De wedstrijd verdwijnt dan uit jouw agenda. Je kunt alle standen en uitslagen zien bij ‘Competities’.

ZET JE NOTIFICATIES AAN
● Zet notificaties/meldingen van Scala aan zodat je geen chat berichten mist van jouw tegenstander (mocht deze bijv. verhinderd zijn).
● Afhankelijk van je telefoon kun je via ‘instellingen’ de notificaties/meldingen aanzetten.

Alle wedstrijden dienen voor 30 september gespeeld te worden!

Als je problemen hebt contact te leggen via de app kun je je tegenstanders ook een email sturen. De adressen zitten in de start mail van de competitie. Vragen kun je altijd mailen naar service@scalasports.com of andrevanderbijl@gmail.com.

Veel plezier!
André van der Bijl & Scala Sports