Interne competitie – round 2

De interne competitie – round 2 wordt stopgezet!

Update: Vanaf maandag 23 november wordt de interne competitie – round 2 stopgezet en is het niet meer mogelijk om te spelen. Scala Sports zal jullie via de mail op de hoogte brengen. Natuurlijk hopen we dat jullie er de volgende ronde weer bij zijn (verwachting maart).
Natuurlijk mogen jullie wel zelf afspreken om lekker te gaan tennissen 😄

Van 12 oktober t/m 12 december is de 2e ronde van de interne competitie. Inschrijven kan niet meer!

De app van Scala plant zelf de wedstrijden maar die kun je zelf aanpassen. Via de chatfunctie leg je contact met je tegenstanders en spreek je een dag en tijd af.
Na afloop van de wedstrijd vul je de stand in. Dat mag een hele wedstrijd zijn of op tijd, dat bepaald je onderling.

Vergeet niet je pushberichten aan te zetten!

Hoe werkt het?

·  De competitieronde loopt van 12 oktober t/m 12 december

·  Je komt in een poultje met tegenstanders van jouw niveau

·  Je speelt 1 wedstrijd tegen iedere tegenstander

·  Je bepaalt onderling wanneer je speelt, dus je speelt wanneer het jou uitkomt!

De organisatie loopt via Scala Sports, die samenwerken met de KNLTB om meer mensen meer te laten spelen. Voor vragen kun je altijd terecht bij service@scalasports.com of André van der Bijl