Interne competitie – indeling & uitslagen!

De interne competitie 2019 loopt! Check de tussentijdse uitslag. Een leuke manier om tegen andere leden van de vereniging wedstrijden te spelen!

Onderlinge tussenstand weten? Check Uitslagen-Interne-Competitie-2019
Houd dit bericht in de gaten.

De interne competitie is een manier om na de competitie wat wedstrijden te spelen tegen andere leden van de vereniging. Het is een leuke, ontspannen en vooral gezellige manier om op de club regelmatig een balletje te slaan tegen mensen waar je anders niet tegen tennist. Je spreekt zelf af met je tegenstanders wanneer dat je gaat spelen en hebt er het hele seizoen de tijd voor.

Meer info? André van der Bijl, bel of app 06-41522305 of mail andrevanderbijl@gmail.com

Reglement:

• Wedstrijdduur: Singel 30min, dubbel/mix 60min.
  • Hele games tellen. Niet afgespeelde games tellen niet.
  • Zelf de dag/tijd afspreken.
  • Zelf de ballen meebrengen.
  • Niet op komen dagen is verloren wedstrijd (0 wedstrijdpunten).
  • Bij winst heb je 2 wedstrijdpunten.
  • Bij gelijkspel heeft ieder 1 wedstrijdpunt.
  • Ook de games erbij vermelden. dit ivm. gelijk aantal wedstrijdpunten.
  • Als je inschrijft heb je de intentie om alles af te spelen.
  • De wedstrijden dienen voor 30 september gespeeld te worden.
  • Uitslagen kunnen doorgegeven worden door een bericht te sturen naar andrevanderbijl@gmail.com of naar 06-41522305.
  • Telefoonnummer en e-mailadres worden alleen verstuurd naar de deelnemers uit de poule.