Jeugdcompetitie

De jeugd van TC Etten kan zich weer opgeven voor de voorjaarscompetitie 2021. Dit doe je door een mail te sturen naar André van der Bijl. André zal de teams samenstellen en opgeven bij de KNLTB. Voor vragen kun je ook bij hem terecht. Opgeven graag voor 13 december!

De competitie voor de jeugd is opgesplitst in de Kia Tenniskids competitie en de KNLTB Junioren competitie. Afhankelijk van je leeftijd en speelniveau neem je deel aan één van beide competities. De trainer(s) bepalen in welke kleur de kinderen spelen maar in de basis is het leeftijdsgebonden.

Kia Tenniskids competitie

De Kia Tenniskids competitie is een onderdeel van Tenniskids. Dit programma voor kinderen tot en met 12 jaar is helemaal afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze razendsnel tennissen. Vier kleuren brengen de vooruitgang van een kind in kaart: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. De kinderen die spelen in Rood, Oranje en Groen kunnen meedoen aan de Kia Tenniskids competitie.

Voorjaarscompetitie 2021

Eind maart/begin april 2021 starten we met de Kia Tenniskids voorjaarscompetitie. Klik hier voor de speeldata

 

KNLTB Junioren competitie

Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB Junioren competitie. Deze competitie bestaat uit de Junioren competitie 11 t/m 14 jaar en de Junioren competitie 13 t/m 17 jaar.

Voorjaarscompetitie 2021

In april 2021 gaan we van start met de KNLTB Junioren competitie. Klik hiervoor de speeldata.

 

Doe je ook mee?

Stuur een mail naar André!