Kennismakings-lessen

Op donderdag 16 mei om 20.00 uur starten we een nieuwe groep. De kennismakingslessen die starten op 7 mei zit vol!

Dus wil je graag kennis maken met tennis en meteen andere mensen leren kennen schrijf je dan snel in! Verzamel vrienden, familie, kennissen en kom samen trainen op onze club.

Tennisclub Etten bied je de mogelijkheid om 5 kennismakingslessen te volgen voor maar €30. Het is sportief, gezellig en je leert andere mensen kennen om een balletje mee te slaan.

Je leert er de basisvaardigheden en wie weet vind je het wel zo leuk dat je er meer van wilt weten. Voor elke leeftijd en speelsterkte zijn er voldoende mogelijkheden op de club om veel plezier uit tennissen te halen.
Indien je al zeker weet dat je wilt gaan tennissen kun je er voor kiezen om de 5 kennismakingslessen inclusief lidmaatschap te nemen. Dan krijg je €57 korting op je 1e jaar lidmaatschap.

André van der Bijl traint bij Tennisclub Etten. Lijkt het je leuk om eens kennis te maken? Neem je familie, vrienden en kennissen mee en geef je op. Wie weet vind je het heerlijk om een balletje te slaan!

Aanmelden kennismakingslessen

Vul alle gegevens in om je in te schrijven voor tennistraining. Have fun!
  • Maak kennis met tennis!
  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Waar je het best op te bereiken bent.
  • Afzender
  • Beschrijf kort je tenniservaring
  • Wat is je actuele speelsterkte?
  • Laat een bericht, vraag of tip achter