Kennismakings-lessen

5 kennismakingslessen voor maar €30,-. Doe jij ook mee? 🎾

Er worden regelmatig nieuwe groepen gestart. Bij voldoende inschrijvingen krijg je een bericht met een dag en tijd met de vraag of dat uitkomt. Kun je? Dan starten we het groepje. Lukt het niet? Dan kijken we weer verder naar een ander startmoment.

Hoe leuk is het om in deze tijd weer te sporten en iets nieuws te proberen? De kennismakingslessen zijn ideaal om de sport te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen die ook net beginnen met tennissen.

Neem eventueel je vrienden, familie of kennissen mee. Schrijf ze in en we gaan een goed moment plannen om deze lessen voor jullie te verzorgen.

Het zijn 5 tennislessen voor €30,-. Je zit verder nergens aan vast en mocht je het leuk vinden dan helpen we je graag verder.

Je leert er de basisvaardigheden en wie weet vind je het wel zo leuk dat je er meer van wilt weten. Voor elke leeftijd en speelsterkte zijn er voldoende mogelijkheden op de club om veel plezier uit tennissen te halen.

André van der Bijl traint bij Tennisclub Etten. Lijkt het je leuk om eens kennis te maken? Neem je familie, vrienden en kennissen mee en geef je op. Wie weet vind je het heerlijk om een balletje te slaan!

Aanmelden kennismakingslessen

Vul alle gegevens in om je in te schrijven voor tennistraining. Have fun!
  • Maak kennis met tennis!
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Waar je het best op te bereiken bent.
  • Afzender
  • Beschrijf kort je tenniservaring
  • Wat is je actuele speelsterkte?
  • Laat een bericht, vraag of tip achter