Ledenpas in de bus!

Let op je brievenbus: een verrassingspakket is naar je onderweg. Je ledenpas is ingesloten samen met een zonnige verrassing. Wat een luxe!

Ook een vriendenvoucher om eens met een collega, vriend of buurman te tennissen of padellen op de club. En een Padelvoucher voor een klein uurtje padel les. Bakje koffie/thee maakt het helemaal af.

Gravelsnuiven vrijdag 29 maart

Je bent uitgenodigd. Voor een glaasje gezelligheid. Traditiegetrouw vieren we de opening van het seizoen.

• 19.00u De aftrap voor nieuwe energie
  • 20.00u Padel demopartij van Nederlandse toppers
  • 20.30u Tennis demo door Tennis Academy West-Brabant
  • 21.00u Happy hour!