Lid worden?

Leuk dat je lid wil worden!

Aanmelden kan eenvoudig in twee stappen.

Details over de contributie vind je hier. De reglementen die van toepassing zijn op het lidmaatschap vind je hier. Ook als G-tennisser kun je bij ons terecht. Afmelden of je lidmaatschap wijzigen? Het formulier hiervoor vind je onderaan deze pagina, of mail naar de ledenadministratie.

Aanmelden lidmaatschap

Stap 1: vul dit inschrijfformulier in en ontvang je inschrijving per mail. Stap 2: Je ontvangt van de ledenadministratie een bevestiging. En buiten tennissen kan beginnen. Have fun!
  • Lidmaatschap
  • Heb je een bondsnummer? Vul het hier in. (optioneel)
  • Telefoonnummer
  • Afzender

Opzeggen of wijzigen lidmaatschap

Stap 1: vul het formulier volledig in. Stap 2: Je ontvangt van de ledenadministratie een bevestiging. Een opzegging of wijziging gaat altijd per 1 januari a.s. in. Teruggave van contributie is niet mogelijk, behoudens enkele uitzonderingen (zie huishoudelijk reglement).
  • Lidmaatschap wat je nu hebt
  • Als je wilt wijzigen, kun je hier invullen welk lidmaatschap je per het volgende kalenderjaar wenst te hebben.
  • Heb je een bondsnummer? Vul het hier in. (optioneel)
  • Telefoonnummer
  • Afzender
  • We horen graag wat je redenen zijn, zodat we hier onze vereniging mee kunnen verbeteren.