Lid worden?

Leuk dat je lid wil worden!

Aanmelden kan eenvoudig in twee stappen.

Details over de contributie vind je hier. De reglementen die van toepassing zijn op het lidmaatschap vind je hier. Ook als G-tennisser kun je bij ons terecht. Afmelden of je lidmaatschap wijzigen? Het formulier hiervoor vind je onderaan deze pagina, of mail naar de ledenadministratie.

Je ontvangt binnen 5 dagen bericht. Houd na je aanmelding ook je spambox in de gaten!

Aanmelden lidmaatschap

Stap 1: vul dit inschrijfformulier helemaal in en ontvang je inschrijving per mail. Stap 2: Je ontvangt van de ledenadministratie een bevestiging. En buiten tennissen en padellen kan beginnen. Have fun!
  • Tennis & padel lidmaatschap

• Kies je lidmaatschap
  • Heb je een bondsnummer? Vul het hier in.
  • Persoonlijke gegevens

• DD dash MM dash JJJJ
  • Telefoonnummer
  • Afzender
  • Bank gegevens

• De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN nummer nodig.
  • Op welke naam staat het rekeningnummer
  • Persoonlijke ledenpas

• Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Voor het aanvragen van een ledenpas hebben we een duidelijke pasfoto nodig!
  • Je bent aan het einde van het formulier gekomen, als je alles goed hebt ingevuld klik dan op de aanmelden knop hieronder. Als er toch een foutje is ingeslopen zie je dat als highlight aangegeven, scroll even naar de vraag.