Mini- Maxi toernooi 👩‍👦

Op zondag 9 juni (1e pinksterdag) vindt het Mini- Maxi toernooi plaats! Geef je snel op voor deze leuke dag met je vader, moeder, opa, dochter, neefje of nichtje.
Voor meer informatie klik hier!

Het Mini- Maxi toernooi is een toernooi waarbij een mini (kind) met een maxi (volwassen) persoon speelt. 1 van de 2 moet lid zijn van de vereniging. Dus geef je op met je vader, moeder, buurman, neefje of nichtje. Alle combinaties mogen zolang het maar een mini met een maxi is.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar andrevanderbijl@gmail.com. Graag voor 31 mei 2019.
Bij inschrijving vermelden:
– Naam mini, geboortedatum, categorie/kleur
– Naam maxi

De wedstrijden worden ingedeeld in de categorie van de mini. De dag duurt ongeveer van 11.00 – 15.00 uur. In de week voor de activiteit ontvangt iedereen meer informatie!