Najaarscompetitie: schrijf je nu in!

Kun jij er ook geen genoeg van krijgen?

De inschrijving voor de najaarscompetitie is alweer geopend. Vanaf 13 september begint bij ons de najaarscompetitie.

Voor alle dubbelwedstrijden geldt een wedstrijd-tiebreak. Geen derde set, maar een ‘super-tiebreak’ tot en met 10 punten met 2 punten verschil. Dat houdt de snelheid er lekker in. In het najaar tennissen we competitie van donderdag t/m zondag.  De data van de najaarscompetitie vind je hier.

Je kunt je hieronder inschrijven als team. En ook als individu, dan koppelen we je aan een team of proberen een team samen te stellen. Schrijf je in voor 15 juni!

Inschrijven najaarscompetitie

Stap 1: vul dit inschrijfformulier in en ontvang je inschrijving per mail. Stap 2: Je ontvangt een bevestiging van de competitieleider. Have tennis fun! *update 21-5-2018: De categorie 'vrijdagavond Heren Dubbel 4xHD' is ook toegevoegd.
  • Telefoonnummer
  • Afzender
  • Wie zijn je teamleden? Vul naam, achternaam, bondsnummer en speelsterkte in. Let op: jeugdleden geven zich allemaal individueel op.
  • Let op: je plaatsing is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal banen. Zeker op vrijdagavond; daarvoor geldt 35+. Vragen of opmerkingen? Bel Jo Klijs 06-83213375.