Nick Vanaert

Ik ben Nick Vanaert (20) en loop stage bij Tennisclub Etten sinds 2018. Ik ben op mijn 4 jaar begonnen met voetballen bij Internos waar ik afgelopen jaar mijn laatste seizoen heb gespeeld.
Voetbal heb ik 11 jaar gecombineerd met het tennissen, werk, school en vrienden waarbij ik het nu toch teveel vind worden aangezien ik sinds een jaartje ben begonnen met padel. Dit is iets wat ik erg leuk vind en waar ik nog heel erg in wil groeien.

Ik ben op mijn 7 jarige leeftijd begonnen met tennissen bij TC Etten waarbij ik nu nog steeds speel. Ik zit momenteel in het 3de leerjaar van het Cios in Goes waar ik leer voor tennistrainer. Volgend jaar kan ik dan ook mijn tennistrainer licentie A halen. Op maandag, woensdag en donderdag loop ik stage bij André en verzorg ik op woensdag de Tenniskids Blauw.
Naast de trainingen op mijn stage proberen wij ook de leukste activiteiten te organiseren voor alle jeugd zoals: Tenniskamp, competitieafsluiting, toernooitjes, etc.

Ik hoop dat ik jullie allemaal snel kan zien op de club en dat de club groter en groter zal worden met nieuwe talenten.