Nieuwsupdate

Buiten sporten – Buiten genieten – Buiten gezond

Buiten sporten mochten we gelukkig alweer een tijdje maar vanaf woensdag 1 juli kunnen we ook weer genieten van een drankje op ons mooie park. En dat willen we vooral buiten doen. Buiten hebben we veel ruimte om 1,5m afstand te houden van elkaar zodat ook het terras voor iedereen een veilige en gezellige omgeving is! Hoe gaan we dat dan allemaal doen en waar moet je op letten? Lees verder:

Hygiënemaatregelen
Het belangrijkste is dat we met zijn allen goed op de 1,5m regel letten en onze handen blijven wassen. Als je ziek bent of iemand bij je thuis ziek is (koorts/benauwdheid), blijf je thuis. Zie verder ook de folder van de KNLTB in de bijlage.

Terras
Het terras wordt uitgebreid. Zo komen er grote parasols en een schaduwdoek op het veld bij baan 1 en baan 8/9/10. Hiermee zorgen we ervoor dat we ook buiten kunnen zitten als het een beetje miezert, wat kouder is of juist als er erg veel zon is. We willen de volgende belangrijke punten aan iedereen meegeven:
– Buiten staan alle tafels en stoelen op 1,5 m. Laat deze dan ook aub staan!
– We vragen iedereen om zoveel mogelijk buiten te zitten;
– De tafels worden na gebruik schoongemaakt;
– Onder de overkapping mag niet gerookt worden.

Binnen
Buiten (ventilatie) blijkt veiliger te zijn dan binnen. Daarom willen we iedereen vragen om zoveel mogelijk buiten plaats te nemen. Binnen hebben we de volgende maatregelen genomen:
– Er komt een in- en uitgang. Zo loop je elkaar niet in de weg;
– Er wordt een looproute aangegeven op de grond. Deze route moet altijd vrij blijven;
– Er mogen max 30 mensen binnen zitten (ex. barpersoneel/bestellingen). Vol = Vol;
– Er kan gewoon besteld worden aan de bar. Betalen per PIN en 1,5 meter afstand houden tot het barpersoneel (let op de tape op de vloer);

Kleedkamers + toiletten
De kleedkamers en toiletten mogen weer open. Deze worden iedere dag schoongemaakt. Onze oproep is om thuis te douchen indien mogelijk. Er kunnen maximaal 3 mensen tegelijkertijd in de kleedkamer zijn zodat de 1,5m afstand gehouden kan worden. Mocht je toch gebruik maken van de kleedkamers, ze zijn in de afgelopen tijd mooi opgeknapt!

Afhangen
Vanaf maandag 6 juli gaan we weer terug naar het ouderwetse afhangen. Dus fysiek afhangen bij het afhangbord met je pasje in plaats van digitaal. 2 spelers = 30 min, 4 spelers = 60 min. De app blijft wel actief maar je kan er dan niet meer digitaal mee afhangen (maar wel te gebruiken voor agenda, nieuws, etc). In de week van 6 juli zijn ook de clubkampioenschappen. De mogelijkheid om vrij te spelen ’s avonds en in het weekend zijn dan zeer beperkt. Mocht je niet mee doen aan de clubkampioenschappen en willen vrij spelen kan je contact opnemen met de toernooicommissie (iedere dag aanwezig op het park). Inschrijven voor de clubkampioenschappen kan nog tot woensdag 1 juli 17:00 uur!

We hebben er enorm veel zin in en zien jullie graag op hetpark!

Heb je vragen of wil je graag meer weten? Check de website en/of facebook

Groet, het bestuur