Tennisclub Etten

Wij zijn een actieve vereniging met 13 gravelbanen en 2 Padelbanen, prachtig groen gelegen in het zuiden van Etten-Leur: Hogeweg 17, 4876 NG Etten-Leur. Wil je alles van ons weten? Op deze pagina zie je een overzicht van praktische zaken tot bestuursleden tot veelgestelde vragen.

• Telefoonnummer Buitenhuis de Koekoek 076-5012877
  • Telefoonnummer verenigingscompetitieleider (VCL) Jo Klijs: 076 50 12156 / 06 83213375 / e-mail
  • Perscontacten: voorzitter Kees Konings: 06-13744941
  • Of stuur een mailtje

Maatje vinden voor Padel of tennis?

Dat kan via veel kanalen zoals verschillende appgroepen, toss-momenten, (interne) competitie of andere activiteiten.
Meer weten of zelf iets organiseren? Contact Sylvia of Iris.

Veelgestelde vragen en antwoorden

1. Wanneer zijn jullie open?
    Dagelijks van 9.00u tot 23.00u tenzij anders aangegeven op de homepage. Details van openingstijden vind je hier.
  2. Ik wil trainen, zijn er ook welkomstlessen?
    Jazeker, André van der Bijl is onze hoofdtrainer. Alle lesactiviteiten zijn verzameld op deze trainingspagina
  3. Ik wil misschien lid worden, welke kosten moet ik dan aan denken?
    Lid worden kan in twee eenvoudige stappen. Hier vind je alle details van de contributie.

Vrijwilligers en bestuur

Dagelijks bestuur: Voorzitter Kees Konings 06-13744941, penningmeester Mark Broks, Dennis Blaak, Erik Nollen & Jos de Jonge. Beter leren kennen?

De kleine letters

Alle reglementen check je hier.