Padel-toss vrijdag 13e

Yes! Ook eens proberen? Eerste Padel-toss-avond is op vrijdag de 13e… 

Geef je op bij Erik Nollen of achter de bar t/m woensdag 11 juli. Gezellig!
Save alvast the date: officiële opening 25 augustus.

30 juni: Laatste details worden nagelopen en de eerste ballen worden al gespeeld voor de fotoshoot. Het speciale zand op de azuurblauwe banen moet nog een beetje ingelopen worden. Ja, vanaf vrijdag de 13e kunnen we padellen. Rackets zijn achter de bar verkrijgbaar.

23 juni: Wauw, nu gaat het hard. Binnenkort kan er op de trom geroffeld worden als de eerste bal gespeeld wordt op ons eigen kleine stukje Spanje. Al het materiaal wordt -as we speak- stap voor stap in elkaar gezet. Oh kom er eens kijken!

3 juni: Het is net een helikopter deck. Nog even een H schilderen en klaar. Zonder gekheid, straks komen de twee banen in het midden van de fundering. Er hoort wat ruimte om de banen heen te zitten. De banen zelf worden 20×10 meter. Spoiler: de vloer wordt azuurblauw.

28 mei: Er is afgelopen week 200 kuub grond weggegraven en afgevoerd. Da’s best een groot gat wat gevuld moet worden. Gelukkig wordt er veel cement gedraaid, kijk maar eens op de parkeerplaats. Er wordt in lagen een fundering gestort. Hogere wiskunde voor sommigen, maar het moet natuurlijk wel stevig zijn met zo’n glazen kooi. Voorzichtige planning? Het lijkt erop dat we in juli kunnen gaan Padellen.

19 mei: Jippie! Alles is rond, de vergunningen, de voorbereidingen zijn getroffen door groundsman-toppers Jac en Loui. Ook de afspraken met de bouwer zijn gemaakt inclusief de planning. Woensdag 23 mei is een heuglijke dag, dan begint de officiële bouw van de Padelbanen. Als je op het park bent, kom gerust eens kijken. De kinderbanen zijn al foetsie…