Padel proeflessen, check de indeling ❤️

Veel animo! Beleef de zinderende zomer met 3 Padellessen…

1-8-2018: Wauw, we hebben veel aanmeldingen gekregen. Padelcoach Mario Braat heeft samen met Erik Nollen de indeling gemaakt voor 3 kennismakingslessen met Padel. Iedereen die zich heeft opgegeven heeft een mail ontvangen. (Niet ontvangen? Mail Mario) Hieronder vind je de indeling. Have fun!

27-7-2018:

Kennismaken met deze nieuwe sport Padel met een gratis proefles? Echt iets voor jou!

Tennisclub Etten bied je de mogelijkheid om een kennismakingsles te volgen. Het is sportief, gezellig en je leert andere mensen kennen om een balletje Padel mee te slaan. De gratis Padel proefles is dé ideale gelegenheid om kennis te maken met deze nieuwe sport. Haak je aan?

Mario Braat is Padelcoach bij Tennisclub Etten. De padellessen worden gegeven op 4, 11, 18 augustus in de ochtend en op 7, 14 en 21 augustus vanaf 19:00 uur. Voor leden én niet-leden.

Geef je op via dit formulier.