Padelcompetitie

Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Tevens ontwikkel je ook nog eens verder als padelspeler vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet. Wil je competitie spelen? Bepaal dan eerst aan welke competitie je mee wilt doen en schrijf je vervolgens in via jouw vereniging of padelcentrum.

In 2021 worden er drie competities aangeboden:

Inschrijven Padelcompetitie
Wil je meedoen met de padelcompetitie 2021? Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen of stuur een mail naar info@tennisclubetten.nl. Geef je op als team en geef aan welke competitie je wilt spelen. Inschrijven kan t/m 24 december!

Wil je meer informatie over de competitie stuur dan een mail!

Inschrijven Padelcompetitie

Stap 1: vul dit inschrijfformulier in en ontvang je inschrijving per mail. Stap 2: Je ontvangt een bevestiging van de competitieleider. Have tennis fun!
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Telefoonnummer
  • Afzender
  • Wie zijn je teamleden? Vul naam, achternaam, bondsnummer en speelsterkte in.
  • Let op: je plaatsing is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal banen. Vragen of opmerkingen? Contact info@tennisclubetten.nl.

Alles goed ingevuld? Scroll na versturen even naar bedenen, soms is er iets niet goed ingevuld en dan word je aanvraag niet ingezonden. Je krijgt een kopie van inschrijving in je mail.