Padelcompetitie

Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Tevens ontwikkel je ook nog eens verder als padelspeler vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet. Wil je competitie spelen? Bepaal dan eerst aan welke competitie je mee wilt doen en schrijf je vervolgens in via jouw vereniging.

De padelcompetitie wordt in het najaar uitgebreid naar 7 speeldagen (tegenover slechts 5 in het voorjaar). Wil jij graag padelcompetitie spelen? Stuur een mail naar competitie@tennisclubetten.nl of vul onderstaand formulier in.

Inschrijven kan t/m 13 juni 2021!
Klik hier voor de data van de padelcompetitie!

Update 07-06: de vrijdagavond is vol! Op zaterdag en zondag is er nog voldoende ruimte om in te schrijven.

Wil je meer informatie over de competitie stuur dan een mail!

Inschrijven Padelcompetitie

Stap 1: vul dit inschrijfformulier in en ontvang je inschrijving per mail. Stap 2: Je ontvangt een bevestiging van de competitieleider. Have fun!
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Telefoonnummer
  • Afzender
  • Wie zijn je teamleden? Vul naam, achternaam, bondsnummer en speelsterkte in.
  • Let op: je plaatsing is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal banen. Vragen of opmerkingen? Contact competitie@tennisclubetten.nl.

Alles goed ingevuld? Scroll na versturen even naar bedenen, soms is er iets niet goed ingevuld en dan word je aanvraag niet ingezonden. Je krijgt een kopie van inschrijving in je mail.