Stijn Adriaensen

Mijn naam is Sijn Adriaensen, 26 jaren oud, en ik kom uit Rijsbergen. Sinds 2017 ben ik in het bezit van Tennisleraren licentie A die ik heb afgerond op het CIOS Goes Breda. Ik ben toen gelijk begonnen met wat uurtjes lesgeven, en nu sta ik iedere dag met veel plezier op de tennisbaan in regio Etten-Leur. Mijn doel met het lesgeven, is om mensen enthousiast te maken en enthousiast te houden door een prettige sfeer in de lessen te creëren, En als trainer verlang je er naar dat het tennisspel (technisch/tactisch) van het individu naar een hoger niveau getild gaat worden .

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig bij de plaatselijke verenigingen te zien , bij de voetbal of tennis. Daarnaast hou ik ervan om een regelmatig een hapje en drankje te doen in de stad Breda met mijn vriendin en vrienden. Ik hoop snel met u kennis te maken bij TC Etten tijdens de lessen of op het terras bij de vereniging als Corona dit ons allemaal toelaat.