’t Is een feestje!

‘Oldstars worden hier gewoon verwend en het is ook nog eens heel gezellig! Er is alle tijd om informatie met elkaar uit te wisselen’ laat Marian ons enthousiast weten. Ze heeft al wel eerder getennist, maar door een knieblessure is het ‘een tandje rustiger’. Haar Oldstars-collega Anita heeft nooit actief getennist en vult aan: ‘Je leert ook elke keer weer nieuwe nieuwe dingen in groepsverband. Dat maakt het ook zo leuk. Zwaan kleef aan.’

Oldstars groeit. En hoe!

Inmiddels zijn er al drie banen op woensdag en drie op donderdag… en dat in komkommertijd. Bart & Rob worden bij grotere groepen geholpen door ambassadeurs Slawa, Jef en Johan. Opschakelen is geen probleem, graag zelfs! Iedere les begint steevast met een gezamenlijke opwarming van de spieren. Ieder in zijn eigen tempo en kunde. Ja, dan gaan de Oldstars shinen. Er wordt gelachen en gesport, met als kers op de taart: heerlijk lunchen.
Een leuk nieuwtje is dat er padelrackets zijn besteld en Oldstars binnenkort ook op de Padelbaan gaan proeven.

Waar is dat feestje?! 🥳

Het Oldstars team draait weer op volle toeren na een korte zomerpauze. Nou ja pauze, de Oldstars die niet op vakantie waren zijn zelf doorgegaan. De taken werden onderling verdeeld en werd de opwarming begeleid door voormalig turnlerares Aukje. Inmiddels zijn de hoofdtrainers Bart en Rob weer volop in de weer.

Ook het volgende leuke uitje is alweer gepland: de woensdag- en de donderdag groep komen tijdens het Gebroeders Coremans open 45+ toernooi gezellig samen om sfeer te proeven.

Laatst was Oldstars door de regen opgeschort, maar dat hindert Oldstars in de toekomst niet om toch samen te komen. Sterker nog, ze gaan dan bijvoorbeeld sjoelen, darten of misschien wel kaarten. En sowieso lunchen! De lunch wordt namelijk voorzien door energieke hoofdsponsor AH Pollemans en bereidt door onze lieve keukenbrigade vrijwilligers van Tennisclub Etten: Anny, Leny, Marion en Gerda. We maken dan van de ‘derde helft’ gewoon een gezellige lange eerste helft.

Met een glimlach van oor tot oor straalt Wijnand: ‘bewegen is gezond en het houdt je lichaam fit… daar word je toch vrolijk van?! hier, vangen! Wijnand is een goeie bekende van de club hij organiseerde eerder het bedrijventoernooi: ‘Daarnaast is het ook als je nooit getennist hebt heel toegankelijk. Ik kan het iedereen aanraden. En dat doe ik dan ook. Meedoen?

Zomerse lunch ❤️

Er staan lekkere volkoren boterhammen op ’t menu. De tafel staat vol met lekkers van gesneden tomaatjes tot komkommers. ‘Lekker genieten. Gewoon op je gemak en je denkt even nergens anders aan.’ Vertelt Marjan ons met een vrolijke glimlach. Anita schenkt ondertussen een lekker glas koel water in en vult aan: ‘Ik krijg er ook energie van en heb gewoon zin om nog een half uurtje door te gaan. Je kijkt er naar uit en dan vliegt het zo voorbij.’ Daarnaast zijn deze dames ook actief bij de tafeltennis en natuurlijk op de Bridge.

Ondertussen worden druifjes en gesneden meloenpartjes geserveerd. ‘Wij halen zelfs de korstjes eraf voor de fanatieke Oldstars’ roept Lenie grappend uit de keuken: ‘Smakelijk!’

Alles over Oldstars

Happy in je lijf, lekker eten en gezond leven!

Samen actief zijn typeert Oldstars (walking) tennis én Jeffrey Pollemans.
Kom alles te weten over deze energieke combinatie.

Trotse partners Oldstars