Tennissen & padellen jeugd E-L

Voor alle jeugd uit Etten-Leur bieden we een sportuurtje aan. Tennis, Padel & Tafeltennis! Voor zowel leden als niet-leden. Klik hier voor meer info…

Veel kinderen zitten al lange tijd thuis en die willen we graag helpen om weer actief bezig te zijn. Iedereen kan hier aan meedoen. Ook als je geen lid bent of nog nooit getennist hebt. Er worden verschillende sport en spellen gedaan zoals tennissen, padellen, tafeltennissen etc. Alles is onder begeleiding van een trainer of vrijwilligers.

• Vrijdag van 15.50 tot 16.40 uur voor kinderen t/m 12 jaar!
  • Vrijdag van 16.40 tot 17.30 uur voor de leeftijd 13 t/m 18 jaar!

Aanmelden is verplicht door een mail te sturen naar andrevanderbijl@gmail.com met je naam, leeftijd & tel.nr. Iedereen dient zich apart aan te melden!

Onze voorkeur is om zelf een racket mee te nemen. Indien je die niet hebt hebben wij die voor je.

We zijn gebonden aan bepaalde richtlijnen:

• De kinderen worden afgezet bij de poort. Ouders mogen het tennispark niet betreden.
  • Voor het tennissen altijd je handen desinfecteren met gel (aanwezig op het park).
  • Toiletten zijn open. Liefst eerst thuis gaan.
  • Na het tennissen altijd je handen weer desinfecteren met gel.
  • Houd je ten alle tijden aan de hygiëneregels:

Mocht je graag met een groepje vriendjes en vriendinnetjes op een ander moment willen tennissen of padellen neem dan even contact op met André en vraag naar de mogelijkheden. Tel.nr. 06-41522305