Vakantietrainingen 😎

Voor de jeugd zijn er in de zomervakantie vakantietrainingen op TennisClub Etten. De trainingen bestaan uit tennis, padel, bewegingsscholing en andere leuke spelvormen. Wil je dat jouw kind in de vakantie lekker blijft sporten klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden…

Op dinsdag 9 & 16 juli en donderdag 11 & 18 juli worden de vakantietrainingen aangeboden voor kinderen van 6 t/m 17 jaar. Van 09.30 tot 12.30 uur worden er verschillende sporten en spellen gedaan om de kinderen te vermaken. Zo wordt er getennist, padel gespeeld, bewegingsscholing gedaan en andere leuke spelvormen. Je mag vriendjes en vriendinnetjes meenemen (wel apart aanmelden). Iedereen is welkom, ook kinderen van andere tennisverenigingen! Laten we er met z’n allen leuke sportochtenden van maken.

De kosten zijn €15 p.p. per dag (te betalen op de dag zelf). Je kunt per dag aangeven of je erbij bent. De hoofdbegeleiders zijn André van der Bijl & Eric Hoppenbrouwers ondersteunt door andere trainers.

Schrijf je nu in voor 5 juli a.s. door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar andrevanderbijl@gmail.com. Graag vermelden: Naam, geb.dat. tel.nr. en e-mailadres.

Aanmelden vakantietrainingen!

Vul alle gegevens in om je in te schrijven voor de vakantietraining. Have fun!
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Voor welke trainingsdag(en) geef je je op?
  • Waar je het best op te bereiken bent.
  • Afzender
  • Indien bekend!
  • Laat een bericht, vraag of tip achter