Voorjaarscompetitie 2019

De inschrijving voor de tenniscompetitie is weer geopend!

Voor alle dubbelwedstrijden geldt een wedstrijd-tiebreak. Geen derde set, maar een ‘super-tiebreak’ tot en met 10 punten met 2 punten verschil. Dat houdt de snelheid er lekker in.

De speeldata voorjaar 2019 vind je hier. De KNLTB heeft weer wat dingen verbeterd, zodat er meer spelers en teams per competitiesoort zijn, er minder niveauverschil is binnen de poules, er kortere reisafstanden zijn en er meer variatie in tegenstanders is. Lees er hier meer over.

Je kunt je hieronder inschrijven als team. En ook als individu, dan koppelen we je aan een team of proberen een team samen te stellen. Schrijf je in voor 9 december!

Voorjaarscompetitie
Alom bekende reguliere populaire competitie. De leukste periode van het tennisseizoen! Speel in april, mei en juni.

8&9 competitie
Maak kennis met de tenniscompetitie. In overleg mogelijk op donderdagavond vanaf 19u of zondagmiddag/avond vanaf 17u. Je speelt met een beslissend punt systeem (BPS) bij een 40-40 stand.

Zomeravond competitie
Competitie spelen maar niet de hele dag. Zeven woensdagavonden vanaf 19u in mei en juni. Je speelt met een beslissend punt systeem (BPS) bij een 40-40 stand.

Inschrijven voorjaarscompetitie 2019

Stap 1: vul dit inschrijfformulier in en ontvang je inschrijving per mail. Stap 2: Je ontvangt een bevestiging van de competitieleider. Have tennis fun!
  • Telefoonnummer
  • Afzender
  • Wie zijn je teamleden? Vul naam, achternaam, bondsnummer en speelsterkte in. Let op: jeugdleden geven zich allemaal individueel op.
  • Let op: je plaatsing is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal banen. Zeker op vrijdagavond; daarvoor geldt 35+. Vragen of opmerkingen? Bel Jo Klijs 06-83213375.