Competitie voorjaar 2020 🎾

Schrijf je in voor de tenniscompetitie!

Ook zin in het voorjaar 2020? Schrijf je in voor de tenniscompetitie. Zeven speeldagen genieten, start begin april en loopt door tot begin juni. Doen jullie mee? De speeldata vind je hier op de KNLTB-website.

De zomeravondcompetitie op woensdagavond wordt gespeeld in mei en juni

Je kunt je hieronder inschrijven als team. En ook als individu, dan koppelen we je aan een team of proberen een team samen te stellen. Schrijf je in voor 15 december!

Inschrijven voorjaarscompetitie 2020

Stap 1: vul dit inschrijfformulier in en ontvang je inschrijving per mail. Stap 2: Je ontvangt een bevestiging van de competitieleider. Have tennis fun!
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Telefoonnummer
  • Afzender
  • Wie zijn je teamleden? Vul naam, achternaam, bondsnummer en speelsterkte in. Let op: jeugdleden geven zich allemaal individueel op.
  • Let op: je plaatsing is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal banen. Zeker op vrijdagavond; daarvoor geldt 35+. Vragen of opmerkingen? Bel Jo Klijs 06-83213375.

Alles goed ingevuld? Scroll na versturen even naar bedenen, soms is er iets niet goed ingevuld en dan word je aanvraag niet ingezonden. Je krijgt een kopie van inschrijving in je mail.