Competitie voorjaar 2021 đŸŽŸ

Schrijf je in voor de tenniscompetitie!

Na een vreemd competitiejaar waarin de voorjaars- de najaarscompetitie werd en deze uiteindelijk zelfs werd stopgezet, kijken de bond en wij als club alvast vooruit naar 2021 in de goede hoop dat we komend voorjaar weer een normale competitie kunnen spelen.

De eerste voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie zijn daarom al opgestart en de periode om je als team in te schrijven is nu geopend.

Sommige competitievormen zijn erg populair binnen onze club en deze zitten ieder jaar weer snel vol. Je deelname is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal banen.

Wil jij met je team meedoen aan de voorjaarscompetitie? Je kunt je onderaan inschrijven met je team!
Schrijf je in voor 24 december!

Meer informatie over de competitie vind je op onze competitiepagina!

Heb je nog vragen neem contact op met de competitieleider Thom Roetert!

Nieuwe leden
Ben je een nieuw lid en heb je interesse om competitie te spelen? Neem dan contact op met André van der Bijl! Hij is bezig om teams samen te stellen voor deze doelgroep.

Jeugdcompetitie
De aanmeldingen voor de jeugdcompetities zullen tevens verlopen via André van der Bijl. De ouders van jeugdleden zullen hier apart van André bericht over krijgen.

Padel
Op onze club zien we steeds meer padellers. Wil je graag padelcompetitie spelen? Stuur een mail naar info@tennisclubetten.nl of vul het formulier in op onze padelpagina. Ook voor meer informatie over de competitievormen.

Inschrijven voorjaarscompetitie 2021

Stap 1: vul dit inschrijfformulier in en ontvang je inschrijving per mail. Stap 2: Je ontvangt een bevestiging van de competitieleider. Have tennis fun!
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Telefoonnummer
  • Afzender
  • Wie zijn je teamleden? Vul naam, achternaam, bondsnummer en speelsterkte in.
  • Let op: je plaatsing is afhankelijk van het aantal inschrijvingen en het aantal banen. Zeker op vrijdagavond; daarvoor geldt 35+. Vragen of opmerkingen? Contact Thom Roetert competitie@tennisclubetten.nl.

Alles goed ingevuld? Scroll na versturen even naar bedenen, soms is er iets niet goed ingevuld en dan word je aanvraag niet ingezonden. Je krijgt een kopie van inschrijving in je mail.