Vriendentoernooi 2021

Op zondag 29 augustus vindt weer het Vriendentoernooi plaats…schrijf je in met je vrienden, familie etc voor deze gezellige dag!

Op de finaledag van ons Padeltoernooi vindt ook weer het Vriendentoernooi plaats. Deze dag staat vooral in het teken van gezelligheid en tennissen met vrienden, familie, kennissen etc.
Vanwege het padeltoernooi is het Vriendentoernooi alleen tennis en zeker ook te combineren!

De speeldag begint om 14:00u en eindigt rond 18:00u waarna we afsluiten met een BBQ. De kosten zijn €17,50 p.p. (dit is incl. BBQ). De captain ontvangt in de week voorafgaand meer informatie over het toernooi en de betaling.

Geef je team op door onderstaand formulier in te vullen. Minimaal 4 deelnemers maar mogen er zeker ook meer zijn (geef dat eventueel aan bij opmerkingen). Het team moet minimaal uit 1 “TC Etten lid” zijn en de overige deelnemers mogen “niet-leden” zijn. Je bepaald op de speeldag zelf wie welke wedstrijd speelt.
Inschrijven kan t/m 25 augustus!

Aanmelden Vriendentoernooi