Vriendentoernooi 8 september 2019!

Een gezellige dag om met je vrienden, familie, kennissen een dagje te tennissen of te padellen.

Op zondag 8 september vind het 1e vriendentoernooi plaats op TennisClub Etten. Het vriendentoernooi is een toernooi waarbij je een team opgeeft met mensen uit je omgeving. Dat mogen vrienden, buren, familie en kennissen zijn. Een team bestaat uit 4 personen waarvan er minimaal 1 lid is en maximaal 2 lid mogen zijn. De overige deelnemers zijn niet-leden!

Inschrijven kan tot 1 september!

Korte informatie:
– De wedstrijden worden gespeeld tussen 12.00 – 18.00 uur
– Er wordt afgesloten met een BBQ en een loterij
– Kosten zijn €17,50 p.p. (incl. BBQ)
– Er zijn mogelijkheden om met je team training te volgen ter voorbereiding
– Voor alle deelnemers die geen lid zijn geldt dat er gratis vrijgespeeld mag worden in juli en augustus in de daluren (voor 19.00u en in het weekend))
– Inschrijven doet de captain, keuze:
– Tennis
– Padel (max 6 teams)
– Iedereen zorgt zelf voor een racket
– Je krijgt een ontvangstbevestiging van je inschrijving

Aanmelden Vriendentoernooi

Meer informatie zal later met de captain gecommuniceerd worden. Mochten er nog vragen zijn stuur dan een mail naar andrevanderbijl@gmail.com.