Weer een stapje verder

Goed nieuws voor onze tennissers en padellers!

Vanaf morgen, zaterdag 23 mei, mogen we weer dubbelen en padellen met 4 spelers per baan!

Woensdagmiddag heeft de KNLTB dit bekend gemaakt. De gemeente heeft het goedgekeurd en zal ook controleren of wij ons aan de regels houden. Voor alle regels zie onze website en de website van de KNLTB.

We doen dit allemaal wel steeds met het gezonde verstand want veiligheid en de gezondheid staan uiteraard op één. Dus met zijn allen 1,5m afstand houden, ook tijdens het dubbelen. Dat betekent dus bijvoorbeeld juichen op afstand want high fives zijn niet toegestaan. Ook even met zijn allen op het bankje naast de baan zitten mag helaas niet.

We willen nogmaals vragen om niet te vroeg naar de club te komen. Hierdoor wordt het echt te druk en dit is absoluut niet de bedoeling. Dus: kom maximaal 5 minuten voor je reservering naar de club en na het spelen direct weer het park verlaten. Ben je toch eerder wacht dan aub buiten het park. Zo houden we het voor iedereen veilig.

We doen het allemaal samen en samen zijn we verantwoordelijk!

Wat erg jammer is, is dat het clubhuis en het terras nog niet open mogen. Zoals de meeste wel hebben meegekregen is duidelijk geworden in de persconferentie van MP Rutte dat sportkantines + terrassen pas op 1 september open mogen. Enorm balen want ons park en onze barploeg zijn er helemaal klaar voor. De KNLTB is nog wel aan het “lobbyen” om eerder open te mogen. Maar voor nu: allemaal nog even volhouden en die kop koffie of biertje op het terras komen hopelijk snel genoeg!

Voor de jeugd onder de 19 jaar is het nog wel verplicht om met toezichthouder te mogen vrij spelen. Deze kunnen contact opnemen met André van de Bijl als ze willen vrij spelen.

Afhangen gaat nog steeds digitaal via de KNLTB Club app en daar gelden dezelfde afspraken als voorheen. Vanaf morgen, zaterdag 23 mei, is het ook mogelijk om een dubbel partij digitaal af te hangen (60min).

Blijf de website in de gaten houden voor het laatste nieuws: www.tennisclubetten.nl.

Voor iedereen: pas goed op elkaar en heel veel plezier met het tennissen en padellen.

Met sportieve groet,